Vuorten kuvaaminen

Useimmat meistä ovat nähneet videon ilman kuvatekstiä tai ehkä vain yhden. Videoiden tapauksessa kuvateksti yleensä puuttuu.

Digitoimiston ihmiset tekevät suuren osan työstä. Nämä ihmiset ovat vastuussa sisällön luomisesta asiakkailleen.

Tällaisiin töihin on saatavilla paljon erilaisia työkaluja, joten meidän on oltava tarkkana siitä, minkä valitsemme. Verkossa on paljon ilmaisia malleja ja helppoja tapoja tehdä omia malleja.

Varmistaaksesi, että valitset oikean tuotteen, sinun on tiedettävä, mitä kohdeyleisösi ajattelee: – Mitä he haluavat tai odottavat hyvältä tuotteelta tai palvelulta; – Mitä he todella tarvitsevat tai haluavat ensinnäkin!

Jos et vieläkään ole varma, auttavatko tekoälyn kirjoitusassistentit sinua sisällöntuotantoprojekteissasi, katso lisää esimerkkejä alla.

Tekoäly auttaa meitä luomaan sisältöä ottamalla ja muokkaamalla automaattisesti kuvia, videoita ja tekstejä. Tiedämme kuitenkin, että digitaalisten toimistojen ja digitaalisten valokuvaajien jo käyttämien koneoppimisalgoritmien hyödyntäminen voi viedä paljon aikaa.

Tekoälykirjoittaja on tehokkaampi kuin ihmiskirjoittaja. Se voi nopeasti luoda ideoita ja löytää oikean sisällön lennossa sekunneissa.

Tekoälykirjoittaja on erilainen kuin värikynämies. Kun värikynämies voi luoda kuvan tai säveltää novellin itse, tekoälykirjoittaja voi tehdä molemmat yhdellä napsautuksella.

“Hero” -kuvat ovat maailman suosituin kuva. Niillä on miljoonia katselukertoja, ja ne ovat kaikki ammattivalokuvaajien ottamia. Voimme pitää “sankarilaukausta” visuaalisena esityksenä toiminnasta tai kokemuksesta, jonka käyttäjä on saattanut kokea käyttäessään sovellusta.

Tekoäly on tulossa yhä suositummaksi jokapäiväisessä elämässä ja sillä voidaan luoda sisältöä lähes kaikenlaiselle sisällölle. Ei ole väliä, oletko valokuvaaja, joka tarvitsee yksinkertaisia kuvia työstäsi, vai videoeditori, joka tarvitsee mielenkiintoisia tarinoita sisältäviä videoita. Tekoäly voi auttaa sinua luomaan sisältöä sekä valokuvauksessa että videoissa seuraamalla kaikkia videon tekemiseen tai vain valokuvaamiseen liittyviä elementtejä ja luomalla ne kaikki kerralla.

Kun olet sisällöntuottaja, on helppo juuttua päähän, kun luulet kirjoittavasi kaiken tekstin tiettyä aihetta varten. Jos taulukko on liian iso tai liian pieni, jos sisältö ei ole tarpeeksi selkeä, jos ei ole yksinkertaista tapaa tiivistää tietystä aiheesta kirjoitettua – silloin tunnet todennäköisesti turhautumista. Ehkä lukijasi eivät ymmärrä, mihin olet osoittanut heitä. Ehkä he eivät löydä tarvitsemaansa artikkelistasi tarpeeksi selitettyä tai kuvattua tai kuvattua. Saatat huomata tämän turhautumisen tunteen työskennellessäsi toimeksiannon parissa ja sinusta tuntuu, että haluat heittää pois kaiken tutkimuksesi ja.

Ammunta yöllä

Yöllä emme voi kertoa, mitä ruudulla tapahtuu. Yökuvaus antaa sinun nähdä, miten tapahtuma etenee sen tapahtuessa. Se vangitsee yleisön tunnelman ja herättää sen eloon reaaliajassa.

Tämä on opetusohjelma parhaiden kameralaitteiden käyttämiseen ja maailman näkemiseen eri tavalla.

Maailma koostuu kahdentyyppisistä ihmisistä: niistä, jotka valvovat myöhään illalla, ja niistä, jotka nukkuvat päivällä. Vaikka jälkimmäinen ryhmä todennäköisemmin menestyy, he eivät tee sitä niin hyvin.

Tästä syystä tekoäly on otettu käyttöön auttamaan heitä. Tekoälyassistentti ottaa heidän tehtävänsä vastaan ampumalla yöllä ja nukkumalla päivänvalossa väsymättä.

Tämän osion pitäisi olla hieman jännittävämpi, sillä tekoälyn käyttö valokuvausmaailmassa on lähtenyt liikkeelle viime aikoina. Meidän ei pitäisi olla yllättyneitä, jos joku tuleva sukupolvi ylpeilee tekoälykuvankäsittelytaidoistaan.

Tekoäly on noussut työkaluksi suuriin ongelmiin laajamittaisen valokuvauksen alalla. Sitä voitaisiin käyttää valokuvaamiseen yötaivaasta, jossa ihmiset eivät saa työskennellä. Se, että tekoäly voi tehdä järkeä kuvista ja videoista, mahdollistaa sen käytön monilla aloilla.

Tämän tutkimuksen tulokset osoittavat, että tekoälyä voidaan käyttää sekä ammatti- että tee-se-itse-kuvauksessa. Erityisesti tekoäly auttoi käyttäjiä ottamaan kuvia yötaivaasta tai löytämään niitä YouTube-videoista, kun taas ihmiset, joilla ei ole kokemusta kameroista, pystyivät myös oppimaan käyttämään SLR-kameraa (itse lainattu) tai DSLR-kameraa (ammattimainen lainaus).

Tekoäly on myös erittäin hyödyllinen työkalu yöllä kuvattaessa tekemällä kuvia, jotka näyttävät ammattilaisen ottamilta.

Related Posts