Kuinka ottaa hyviä kuvia?

Ihmiset eivät ole tyytyväisiä kuviin. He haluavat olla läsnä kuvassa, mutta eivät tiedä, miten tämä tehdään. Ratkaisu on käyttää kameraa; mutta silloinkin tarvitset jonkin verran kuvan ottamista, jos haluat edustaa itseäsi ja työtäsi houkuttelevalla tavalla.

Valokuvaa voidaan käyttää esittelemään tuotetta tai tapahtumaa. Mutta miten valita paras kuva? Ihmiset ajattelevat esimerkiksi valaistusta ja valotusta, mutta hyödyllisiä vinkkejä hyvän valokuvan ottamiseen liiketoiminnassa ei ole niin paljon. Sinun on ymmärrettävä, että asiakkaasi ei tee päätöstä pelkästään valokuviesi perusteella. Joten sinun on näytettävä heille, mitä he haluavat heidän näkevän, ja varmistettava, että he muistavat näkemänsä, kun he menevät eteenpäin ja tekevät kauppaa kanssasi

Kameroita on monia erilaisia, kuten DSLR-kameroita, peilittömiä kameroita ja älypuhelimia. Kun haluat ottaa hyvän kuvan, sinun on tehtävä vähän tutkimusta, onko olemassa hyvälaatuista kameraa. Sinun tulee tietää minkä tyyppinen kuva haluat ottaa ja mikä objektiivi ostaa. Tämän lisäksi tarvitset myös oikein asennetun kameran parhaan kuvanlaadun saavuttamiseksi.

Millainen on hyvä kuva? Miten otat sen? Miten voit tehdä siitä mielenkiintoisemman ja houkuttelevamman? Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on melko yksinkertainen, mutta pointti ei ole niinkään siinä, että valokuvien käyttäminen vie muutaman askeleen eteenpäin hyvin yksinkertaisella tavalla. On paljon tärkeämpää käyttää niitä ilmaisemaan ajatuksesi selkeästi ja ytimekkäästi.

Sarja aloittelevalle valokuvaajalle

Sarja kuvia tai videoita, jotka aloittelevan valokuvaajan on luotava.

Sarja valokuvia ja kuvatekstejä, jotka kuvaavat matkaasi, paikkoja, joissa kävit, kokemuksiasi kaikkien eri ihmisten kanssa, joita tapasit matkoillasi.

“Olen aloitteleva valokuvaaja. Olen kuvannut perhettäni ja ystäviäni useaan otteeseen. Hyvien kuvien osaaminen on ero keskinkertaisten ja mahtavien kuvien välillä.”

Aloittelevan valokuvaajan tulee pystyä luomaan sarja kuvia, jotka ovat esteettisesti miellyttäviä ja saavat katsojan ajattelemaan jotakin erityistä sitä katsellessaan.

Esittelen sarjan valokuvia ja videoita vain älypuhelimen kameralla.

Nykyään lähes jokainen valokuvaaja haluaa tuottaa laadukkaita kuvia matkapuhelimellaan yksinkertaisten sovellusten avulla. Suosituimpia ovat kuvat, joilla voit ottaa kuvia ja videoita, muuntaa ne houkuttelevaksi grafiikaksi jne. Kuitenkin on edelleen valtava määrä valokuvaajia, jotka eivät osaa luoda laadukasta grafiikkaa puhelimillaan.

Tämä sarja näyttää sinulle, kuinka voit suorittaa tämän tehtävän muutamassa vaiheessa.

Aloittelevana valokuvaajana sinun on kohdattava seuraavat ongelmat:

Sarja opetusohjelmia auttaa sinua voittamaan ongelmat. Voit parantaa taitojasi hetkessä.

Varmistaaksesi, että katsot opetusvideota koko näytössä, napsauta selaimen työkalupalkissa “koko näyttö” ja paina sitten “play”.

Kamera navigoi automaattisesti siihen paikkaan, josta haluat sen alkavan. Oppitunti kestää yhteensä noin 10 minuuttia. Saadaksesi käsityksen siitä, kuinka kauan se kestää, napsauta kuvaa tai valokuvaa ja katso mitä tapahtuu. Sama pätee videoihin – niiden lataaminen kokonaan kestää noin 5 minuuttia tai vähemmän, jos käytät pieniä näyttöjä, kuten iPhone-/Android-puhelimia tai tabletteja. Jos kuitenkin käytät tietokonetta, jossa on suuri näyttö ja nopea internetyhteys.

Tämän vuoden TOP10 kuvaa

Tänä vuonna näimme paljon upeita kuvia, joita ihmiset ovat ottaneet ympäri maailmaa. Jotkut niistä ovat niin kauniita, että ne kannattaa jakaa kanssasi. Haluamme korostaa 10 näistä kuvista verkkosivustollamme.

Kun katsomme tämän vuoden 10 parhaan valokuvatarinan luetteloa, voimme nähdä, kuinka monta tekstitystä tekoälykirjoittajat ovat kirjoittaneet. Vaikka neljä kymmenestä tekstistä oli kirjoittajien kirjoittamia, vain yksi luotiin tekoälyn kirjoitusassistenttien avulla. Toinen mielenkiintoinen tosiasia on kuitenkin se, että tekoälyä ei ole käytetty minkään kuvatekstin luomiseen. Vain yksi kuvateksti luotiin tekoälyn kirjoittajan avulla.

Related Posts