Katso vuoden 2021 mielenkiintoisimmat kuvat

Vuosi 2021 on tuonut tullessaan mielenkiintoisia kuvia ja pieniä hetkiä, joita todella arvostamme tänä vuonna. Vaikka elämme haastavia aikoja, on jotakin sykähdyttävää siitä, kun jakamme ja nautimme niistä kuvista ja hetkistä löytämiensämme rakkaiden kanssa.

Muutosvastarinnan vuona toisen maailmansodan jälkeen aloittanut Sturenburg-piirustus, esineietsintä ja taidokkaat lentokonekuvaajat ovat kaikki synnyttäneet taidetta ja kuvia, joita me yhdistyimme saatuamme vuoden 2021. Jotkin meidät usein suorastaan silmiin pistävillt solmuilta, ja jotkut antavat meille eeppisiä panoraamoja.

Vuoden 2021 mielenkiintoisimmat ilmaisut ovat tulleet juuri siitä, että nykytaiteilijat ovat rohkeasti luoneet omaperäisiä konventionaalisuudesta poikkeavia teoksia. Noudattamalla ohjeita ammattilaisilta syntyneet odottamattomat kuvaelmat edustavat nykytaiteeseemme todellakin.

Todella inspiraatiota uusimpiin taiteilijoihin ja taiteen tuleviin muotoihin. Vuoden 2021 mielenkiintoisia kuvia on joskus harvinaisen kauniita ja toisinaan draamaattisia ja pelottavia. Joihinkin niihin liittyy myös paljon odottamattomia yllätyksiä – ne tuovat meille eloisuutta, mutta myös herkkyyttä.

Ennen kaikkea tarkastellessasi vuoden 2021 mielenkiintoisia kuvia on hy tin koskaan unohtaa hymyillä silloinkin, kun olemme todella huolissamme – se antaa toivoa muuttaa maailma paremmaksi paikka meille kaikille.

Vuosi 2021 on tuonut esiin paljon mielenkiintoisia kuvia. Erityisesti tänä vuonna erityisiin aikakausiin sopivat kuvat ovat edustaneet juuri meidän elämäämme. Seuraavassa katsauksessa esittelemme vuoden 2021 mielenkiintoisimpia kuvia, jotka ovat antaneet meille taas jotain uutta ajateltavaa ja joita voimme katsella loputtomiin.

Ensinnäkin tämän vuoden ensimmäinen mielenkiintoinen kuva oli “lockdown beach” -kuva, jonka toi esiin vastaanottajilleen Shujay Quazi. Kaunis, tyhjä ja hiljainen valkoinen hiekkaranta, joka kiemurtelee ympäröivien Afrikan maisemien yllä, osoittaa meille arjen todellisuuden pandemian aikana.

Toinen mielenkiintoinen kuva tänä vuonna oli Meing Yang Oonin otettu nimeltä “The Tree of Opportunity”, joka sisarsivaa tunnettua ikonista (ja samannimistä) muotokuvaa, jota muotoiliin useille maailmanlehdille. Kyseessä on ikoninen kuva metsien ihmeellisyydestä maailmassamme, ja se kannustaa meitä kaikkia etsimään mahdollisuuksia ja löytämään hyvyyttä kaikkialta.

Vuoden 2020 viimeisen pysähdyksen viimeinen kuva on ilmastonmuutos-aiheinen, vintage tyylinen valokuva nimeltä “The Warning”. Kuvattuna Robert Diazin toimesta Floridan Everglade-kansallispuistossa, tämä kuvastaa hyvin, millaisia vaaroja ihmisillä on nyt enemmän kuin ikinä sivistyksessamme ja sen seurauksina. Kuva antaa meille hienon mahdollisuuden pohtia meidmi elintapoja ja tehdä muutoksia.

Vuosi 2021 on tarjonnut meille joitain todella mielenkiintoisia ja herkullisia visuaalisia elämyksiä. Laitteistojen ja teknologioiden kehittyessä, joitakin kuvia jättävät meidät ihastelemaan. Alla on muutama upea kuva, jotka voivat auttaa sinua inspiroiduaksi ja haastamaan itseäsi saavuttamaan parempia tuloksia ja työskentelemään ammattimaisemmin.

Ensimmäinen kuva, joka ansaitsee huomiota on 22-vuotias skygrapherin Zev Orensteinin otto Atacaman autiomaasta. Hän ikuisti taivaalle avaruuden valon ja siirtymisen vihreiden rosollien, punaisen auringon laskun ja lopulta kirkkaan sinisen taivaston välillä.

Toinen hieno kuva on legendaarisen svetlana vlasemanin ammattimainen otto Etelämantereelta. Hänen ikuistamansa pilvi naivisten rantoineen ja selkeine taustoineen saavat meidät uskomaan taivaaseen ja sitoutumaan vahvempaan uskomukseen ihmiskunnan yhtedyydestä.

Lopussa ei voi sivuuttaa upeaa Euroopan maalaismaisemaa joka tarjosi taratakaalarennon tai aurinkoinen puro ja valwan rannalla, jolla kaadettujen puiden ja veistettyjen tonottajen piirtopöly laskeutui veden pinnalle pehmeine hopeisina pilvineen. Tällainen pienempi ja monimutkaisempi kuvakokonaisuus osoittaa uskomattoman ammattimaista taitoamme valokuvaajina.

Oli se sitten miltein aurinkoinen autoja tai maalaismaisemia, poikkeukselliset työt tuntuvat herättävän aina jonkindlaisen mestarillisella taidolla otetun kuvan. Vuonna 2021 nautittiin hienoista ja muotokielelle ainutlaatuisista kuvista!

Vuosi 2021 on tarjonnut meille paljon mielenkiintoisia ja unohtumattomia hetkiä ympäri maailmaa. Kuvat kertovat tarinoita nykypäivän haastavista ja entistäkin erikoisemmista ilmiöistä ja tapahtumista.

Tässä postauksessa laitamme seurantaan vuoden 2021 mielenkiintoisimmat kuvat. Tutustu alla olevaan kuvagalleriaan ja löydä itsellesi sopivan kuvan, joka tuo esille vuoden 2021 ainutlaatuiset hetket.

Heitämme alkuun Yhdysvaltain kevään 2021 ylioppilasparittejen muotokuvat. Tänä vuonna pandemian takia ei ollut mahdollista pitää traditioon perustuvia ylioppilasjuhlia. Sen sijaan opiskelijat löysivät ratkaisun rentoutua ja viettää aikaa yhdessä vaihtamalla muotokurssin elokuvan teema – rakkaus ja hauskuus.

Seuraavaksi meillä on upea iltakuva Intiasta Huvila Lataa -festivaalista. Aktiiviset, vesihousut maksimoidaan taivasilla, houkuttelevilla tunnelmalla ja meriympäristöllä se on erittäin uskomaton näky.

Lopuksi meillä on monimutkainen ja ainutlaatuinen jochetumajaanian kuvakokoelma, jonka on kuvannut valokuvaaja Toby Harriman. Jochetumajaaniassa on monia seisovia sorakeyhtymiä, unohtumattomia aarteen etsintöjä, auringonlaskuja ja lukemattomia muutakin 4X4-ajeluita.

Tutustu alla olevaan galleriaan pysyvästi iskeneisti kuvista vuodelta 2021 ja inspiroidu siitä, miten maailma on muuttunut tai pysynyt samana!

Related Posts